ПоРтАл

ПоРтАл
САЗВЕЖЂЕ З

АРХИВА Групе ЗАПИС

Препознавање Апсолутног зла 

 - - - - - - - 

На друштвеној Мрежи ФЕЈСБУК, ових дана, нападнута је "Група ЗАПИС", од стране непознатог "двојника". Шта чинити - ако хоћете да избришете прилог, по свему судећи, "бота" (двојника, постојећег члана Љ. В.) постоји опција да - блокирате - прихваћеног члана, који пориче да је послао тзв. "захвалницу", што нисмо могли учинити, јер је то можда био и крајњи циљ непознатог?

Можемо на друго место пренети и објављивати одређене садржаје, који очигледно некога "жуљају" (?).

Иако постоји Цензура на ФБ, ипак, на тој друштвеној мрежи ЦУРИ, оно што бисмо могли назвати ако не истина, а оно жудња за истином, која је потребна, не само појединим народима (Србима, Немцима, Французима, Русима...), него читавом свету, планети Земљи, коју су сатанисти или глобалисти довели до руба понора)... И зато, овде ћемо наставити да публикујемо све оно што води обнови сваког народа и земље, и сваког појединца који пружа отпор и жели да се отме канџама мрачних сила, и заговорницима Апокалипсе...

...........

=========================================================

 


 

 

 

 

 Слика све каже...  

Ипак, погледајте детаљније ову локацију где се опширније пише о ВАКЦИНИСАЊУ СА НЕБА!

Значи одбијате да се вакцинишете и никада нећете дозволити вакцинисање деце коју волите и до које вам је толико стало…Хм, жалим случај, али немате много избора по том питању. Не, не говорим о обавезном или присилном вакцинисању…Погледај…у небо…то је птица…авион…не…то је систем испоручивања вакцина којег нисте ни свесни, на који никада нисте пристали, и вероватно никада не би, али ваш пристанак се и не тражи, нит је икада разматран !


___________________________________________________________


Нема коментара:

Постави коментар